Opsterland: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[image: LocatieOpsterland.png|right]]
 
'''Opsterland''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedunungpadunung]] cacahé ana 29.400 jiwa.
 
==Uga delengen==
63.083

besutan