Gaasterlân-Sleat: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar: LocatieGaasterlân-Sleat.png|right]]
 
'''Gaasterland-Sloten''' utawa ''Gaasterlân-Sleat'' ([[basa Frisia]]), iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedunungpadunung]] cacahé ana 10.220 jiwa.
 
== Uga delengen ==
63.849

besutan