Wong Banjar: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎Pranala jaba: éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
}}
 
'''Wong Banjar''' utawa '''Sukubangsa Banjar''' <ref>[http://www.joshuaproject.net/people-profile.php?peo3=10658&rog3=ID Banjar of Indonesia]</ref> iku [[suku bangsa]] sing manggon sapérangan gedhé [[wilayahwewengkon]] [[Provinsi]] [[Kalimantan Kidul]], lan wiwit abad kaping-17 wiwit manggon ing sebagéyan [[Kalimantan Tengah]] lan sebagéyan [[Kalimantan Wétan]] utamané [[kawasan]] dhataran lan bagéyan hilir saka Daerah ilèn Kali (DAS) ing wilayahwewengkon kasebut.
 
== Sistem paseduluran ==
[[Kategori:Suku bangsa ing Indonésia|Banjar, Suku]]
[[Kategori:Suku bangsa ing Malaysia|Banjar, Suku]]
[[Kategori:PedunungPadunung asli ing Indonésia|Banjar, Suku]]
63.076

besutan