Kraljevo: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 34 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q206317 (translate me))
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:Serbia Čačak.png|thumb|Peta sing nuduhaké dunungé Kraljevo ing Serbia.]]
'''Kraljevo''' ([[Aksara Sirilik Serbia]]: ''Краљево'') iku sawijining kutha lan kuthamadya ing [[Serbia]] sisih kulon. WilayahWewengkon kuthamadya nduwèni pedunungpadunung 121.707 jiwa ([[2002]]) lan wilayahwewengkon kutha 82.846 jiwa (2002). WilayahWewengkon kuthamadya watara 1.530  km² jembaré.
 
Kutha inki dadi ibukutha administratif [[Dhistrik Raška]]. Kraljevo dumunung ing gisiking [[Kali Ibar]].
* {{negara|Jerman}} [[Ahlen]], [[Jerman]]
* {{negara|Polandia}} [[Gruenberg in Schlesien]], [[Polandia]]
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Serbia]]
 
 
{{geo-stub}}
62.864

besutan