Beijing: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎Cathetan suku: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|de}} (4) using AWB (10903))
c (éjaan using AWB)
|postal_code = '''1000'''00 – '''1026'''29
|area_code = [[Nomor telepon di Cina|10]]
|blank_name_sec1 = [[Produk domestik bruto|GDP]]]]<ref>[http://www.bjstats.gov.cn/xwgb/tjgb/ndgb/201102/t20110221_196297.htm 北京市2010年暨“十一五”期间国民经济和社会发展统计公报]</ref>
|blank_info_sec1 = 2010
|blank1_name_sec1 = &nbsp;- Total
'''Beijing''' (北京, [[Hanyu Pinyin]]: Běijīng, [[Wade-Giles]]: Pei-ching; [[Postal System Pinyin]]: '''Peking'''), iku [[ibu kutha]] [[Republik Rakyat Tiongkok]] utawa RRC.
 
Kutha iki nduwé pedunungpadunung 14 yuta lan kutha gedhé dhéwé sawisé [[Shanghai]] ing Tiongkok.
 
== Olahraga ==
{{reflist}}
 
{{geo-stub}}
{{Artikel Dhasar}}
 
[[Kategori:Asia]]
 
 
{{geo-stub}}
62.943

besutan