Powiat Jasło: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 15 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1340537 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Jasło''' iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaiku [[Jasło]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Subkarpathia]] lan nduwé pedunungpadunung 115.323 jiwa.
 
{{provinsi Subkarpathia}}
 
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Subkarpathia]]
63.083

besutan