Leiden: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|af}} using AWB (10903))
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Jembar: || 23,16 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 117.262 jiwa <small>(1 November 2007)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || http://www.leiden.nl
|}
 
'''Leiden''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Holland Kidul]], [[Walanda]]. Kutha utawa ''gemeente'' iki misuwur déning [[Universitas Leiden|universitasé]] sing wis ana wiwit [[8 Februari]] [[1575]]. Kutha iki nduwé jeneng peparab 'kutha kunci' lan gambar kunci bisa dideleng ing lambangé kutha [[Leiden]].
 
{{GemeentenZuid-Holland}}
63.499

besutan