Kacamatan: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
{{WilayahWewengkon administratif pemerentahan Indonesia}}
 
'''Kecamatan''' iku sawijining [[wilayahwewengkon administratif pemerentahan]] ing [[Indonesia]] sing dipimpin dening [[Camat]]. WilayahWewengkon administratif kecamatan iku dadi perangan [[kabupaten]] utawa [[kutha]]. Dadi isa dianggep perangkat kabupaten utawa kutha lan sacara hirarki ana neng isore kabupaten utawa kutha.
 
Kecamatan dipimpin dening [[camat]] lan wilayahéwewengkoné ketata saking [[kelurahan]]-kelurahan lan utawa [[désa]]-désa.
 
==Liyane==
{{Rintisan}}
 
[[Kategori:WilayahWewengkon administratif pemerentahan]]
63.857

besutan