Kabupatèn Cilacap: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| <br />23 Kecamatan
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 1,8 yuta<br />+/- --- / km²
|-
|}
 
'''Kabupatèn Cilacap''' iku salah sawijine kabupatèn ing [[Jawa Tengah]], lokasine ing pante kidul, kutha [[Cilacap]] iku [[ibukutha]] kabupatene, kota-kota liyane : ---, lan liya-liyane. Luas wilayahwewengkon Kabupatèn iki ± 2.142,50&nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Sajarah ==
63.857

besutan