Bretagne: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Bretagne''' ([[basa Breton]]: ''Breizh''; [[basa Gallo]]: ''Bertaèyn'') iku sawijining ''[[Région ing Perancis|région]]'' ing [[Perancis]] bagéan kulon-lor. ''Région'' kang manggon ing [[semenanjung]] gedhé iki dumunung ing sisih kidul [[Selat Inggris]] lan sisih lor [[Teluk Biscay]].
 
WilayahWewengkon Bretagne kawangun saka 80% wilayahwewengkon tilas provinsi [[Bretagne (provinsi)|Bretagne]]. Sisa wilayahwewengkon provinsi iku saiki bagéan saka ''[[département]]'' [[Loire-Atlantique]], ''région'' [[Pays-de-la-Loire]].
 
== Pranala jaba ==
63.805

besutan