Malawi: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
footnotes=
}}
'''Republik Malawi''' iku sawijining [[nagara]] kang kakurung dharatan ing [[Afrika]] bagéyan kidul. Malawi wewatesan karo [[Tanzania]] ing sisih lor, [[Zambia]] ing kulon-lor, lan [[Mozambik]] ing sisih wétan, kidul lan kulon. [[Tlaga Malawi]] kang mujur ing tapel wates wétan Malawi nyakup saproliman wilayahwewengkon nagara iku. Asal muasal jeneng Malawi ora dimangertèni; jeneng iku diyakini asalé saka suku ing wilayahwewengkon kidul utawa inspirasi saka 'cahya srengéngé kang nyinari tlaga' (pirsani gendéra).
 
== Delengen uga ==
63.849

besutan