Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11134 (translate me))
c (éjaan using AWB)
<tr><td>[[Bupati]]:</td><td> H. Ismunarso </td></tr>
<tr><td>Wakil Bupati:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Jembar<br />&nbsp;- Total: <br /></td><td> <br /> 1.457,10 &nbsp;km² <br /></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 17 Kecamatan<br /></td></tr>
<tr><td>[[PedunungPadunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- 600.000 jiwa
<br /> +/- --- / km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[wong Jawa]]</td></tr>
</table>
 
'''Kabupatèn Situbanda''' iku salah siji kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], kutha [[Kutha Situbanda|Situbanda]] iku [[ibukutha]] kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wilayahwewengkon Kabupatèn iki ± 1.457,10 &nbsp;km² utawa --- hèktar.
 
== Géografis ==
Kabupatèn Situbanda iku salah siji kabupatèn ing Jawa Wétan sing dikenal kanthi sebutan Dhaérah Wisata Pasir Putih sing dunungé ing antara 7° 35’ - 7° 44’ Lintang Kidul dan 113° 30’ – 114° 42’ Bujur Wétan. Kabupatèn Situbanda wewatesan karo [[Selat Madura]] ing sisih lor, sisih wétan wewatesan karo [[Selat Bali]], sisih kidul wewatesan karo [[Kabupatèn Bandawasa]] lan [[Kabupatèn Banyuwangi]], sarta sisih kulon wewatesan karo [[Kabupatèn Prabalingga]].
Jembar wewengkon Kabupatèn Situbanda ana 1.638,50 &nbsp;km² utawa 163.850 hèktar, lan wanguné dawa saka kulona mangétan kurang luwih 150 &nbsp;km. Panté lor umumé arupa dhataran cendhèk lan ing sisih kidul arupa dhataran dhuwur.
 
== Pamaréntahan ==
== Pranala Jaba ==
* [http://www.situbondo.go.id Situs Web Resmi]
 
 
 
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Wetan]]
 
{{indo-geo-stub}}
{{Kabupaten Situbanda}}
{{Jawa Wétan}}
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonésia|Situbondo]]
[[Kategori:Kabupatèn Situbanda| ]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
62.944

besutan