Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:<br />
| <br />1.485,36 &nbsp;km²
|-
| Kecamatan<br />&nbsp;- Cacahe:<br />
| <br />18 Kecamatan
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 686.000 (2003)<br />+/- 462 jiwa / km²
|-
|}
 
'''Kabupaten Gunung Kidul''' iku salah siji kabupatèn ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], lokasiné ing sisih [[wétan]] provinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[ibukutha]] kabupatené, kota-kota liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wilayahwewengkon Kabupatèn iki ± 1.485,36 &nbsp;km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
 
'''''Bali menyang:''''' [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
 
{{Indo-geo-stub}}
{{Kabupaten Gunung Kidul}}
{{DI Yogyakarta}}
[[Kategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
[[Kategori:Daerah Istimewa Yogyakarta]]
 
 
{{Indo-geo-stub}}
63.045

besutan