Kutha Jayapura: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 30 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q27860 (translate me))
c (éjaan using AWB)
| Jembar: || 9,4 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 172.723 <small>(2000)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || [http://www.jayapura.go.id/ www.jayapura.go.id]
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[ibukutha]] provinsi [[Papua]], [[Indonesia]]. Jembar wilayahwewengkon kutha yaiku 9,4 &nbsp;km².
 
== Geografis ==
* [http://www.jayapurakota.go.id/ Situs Web Resmi Pemerintah Kutha Jayapura)]
 
{{indo-geo-stub}}
{{Kutha Jayapura}}
{{Papua}}
[[Kategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
[[Kategori:Papua]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
63.227

besutan