São Paulo: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| [[Zona wektu]] || (UTC-3)
|-
| [[PedunungPadunung]]: <br />- Metro <br />
| 11.244.369 <small>''(2010)''</small> <br /> 19.672.582 <small>''(2010)''</small>
|-
| [[Kepadhetan padunung]]: ||4.781/km²
|-
| [[WilayahWewengkon]]: || 1.260 [[kilometer persegi|km²]]
|-
| [[Kode telepon]]: || 11
|}
 
'''São Paulo''' yaiku kutha paling gedhé ing [[Brasil]], [[ibu kutha]] [[São Paulo (nagara bagian)|São Paulo]]. Cacahé padunung ngluwihi 11 yuta jiwa jroning wilayahwewengkon sing ambané 1.522,986&nbsp;km².
 
== Pranala jawi ==
63.637

besutan