Cisauk, Tangerang: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3459126 (translate me))
c (éjaan using AWB)
|}}
 
'''Kecamatan Cisauk''' iku salah sijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Tangerang]], [[Banten]], [[Indonésia]]. Kecamatan Cisauk wiwitané minangka bagéan saka Kecamatan [[Serpong]] sing ngalami pamekaran wilayahwewengkon. Jeneng Cisauk dijupuk saka jeneng salah siji désa, Désa Cisauk (saiki wis owah status dadi Kelurahan Cisauk).
 
Kecamatan Cisauk saiki dumadi saka sangang désa lan siji kelurahan, sawisé enem désa dimekaraké dadi kecamatan [[Setu]].
Kecamatan Setu mlebu wilayahwewengkon [[Kutha Tangerang Kidul]], déné Kecamatan Cisauk tetep mlebu wilayahwewengkon Kabupatèn Tangerang.
 
Enem désa sing mlebu wilayahwewengkon Kutha Tangerang Kidul ya iku: Désa Setu, Kranggan, Babakan, Kademangan, Baktijaya lan Kelurahan Muncul.
== Desa/Kelurahan ==
Désa: Mekarwangi, Dangdan, Suradita, Sampora, Cibogo, ...
 
Kelurahan:Cisauk
{{Kabupatèn Tangerang}}
{{Banten}}
 
 
{{kecamatan-stub}}
63.029

besutan