Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q27784 (translate me))
c (éjaan using AWB)
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:
| <br />17.740 &nbsp;km²
|-
| Distrik<br />&nbsp;- Cacahe:
| <br />11 Distrik
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 32.694 (2000)<br />+/- --- jiwa/km²
|-
|}
 
'''Kabupatèn Sarmi''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonesia]]. Kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]] iku [[ibukutha]] kabupatene, kutha-kutha liyane : [[Sinak, Puncak Jaya|Sinak]] lan liya-liyane. Jembar wilayahwewengkon Kabupatèn iki ± 35.589 &nbsp;km² utawa --- hektar. Kabupatèn iki minangka pecahan saka [[Kabupatèn Jayapura]], lan diwangun adhedhasar Undhang-undhang nomer 26 Taun 2002.
 
== Geografis ==
* [http://www.sarmikab.go.id/ Situs Web Resmi]
 
{{indo-geo-stub}}
{{Kabupatèn Sarmi}}
{{Papua}}
[[Kategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
[[Kategori:Papua]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
63.640

besutan