Kabupatèn Mamberamo Raya: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q27668 (translate me))
c (éjaan using AWB)
| <br />8 [[Distrik]]
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- ---<br />+/- --- jiwa/km²
|-
|}
 
'''Kabupatèn Mamberamo Raya''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Kabupatèn iki diwangun tanggal [[15 Maret]] [[2007]] miturut Undhang-undhang nomer 19 taun [[2007]]. [[Ibukutha]] né yakuwiyaiku [[Burmeso]]. Jembar wilayahwewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa --- hèktar, asalé saka pamekaran [[Kabupatèn Sarmi]] lan [[Kabupatèn Waropen]].
 
== Geografis ==
== Pamaréntahan ==
 
Kabupatèn Mamberamo Raya katata jroning 8 [[distrik]], yakuwiyaiku:
 
# [[Mamberamo Tengah, Mamberamo Raya|Mamberamo Tengah]]
{{Kabupatèn Mamberamo Raya}}
{{Papua}}
 
{{indo-geo-stub}}
'''''Bali menyang:''''' Provinsi [[Papua]]
 
[[Kategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
[[Kategori:Papua]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
63.801

besutan