Picardie: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|footnotes=
|}}
'''Picardie''' iku sawijining ''[[Région di Perancis|région]]'' [[Perancis]] kang dumunung ing bagéan lor nagara iku. Jembar wilayahwewengkon région iki luwih gedhé tinimbang Provinsi [[Picardie (provinsi)|Picardie]] kang wis tau madeg sadurungé.
 
== Komunitas ==
63.849

besutan