Kanton Appenzell Innerrhoden: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 61 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q12094)
c (éjaan using AWB)
municipalities_number=6|
districts_designation=tiada|districts_number=|}}
'''{{audio|De-Appenzell-Innerrhoden.ogg|Appenzell Innerrhoden}}''' ([[basa Prancis]]: ''Appenzell Rhodes-Intérieures'', [[basa Italia]]: ''Appenzello Interno'', [[basa Romansh]]: ''Appenzell Dadens'') iku sawijining kanton ing [[Swiss]] sing nduweni jembar wilayahwewengkon 173 km&sup2nbsp;km² lan populasi 15.000 jiwa ([[2003]]). Ibu kuthane yaiku[[Appenzell (kutha)|Appenzell]].
 
== Kuthamadya ==
 
{{Swiss}}
{{negara-geo-stub|Swiss}}
 
[[Kategori:Kanton Swiss|Appenzell Innerrhoden]]
 
 
{{negara-geo-stub|Swiss}}
63.076

besutan