Kabupatèn Kampar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
c (Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7613 (translate me))
c (→‎Wates wewengkon: éjaan using AWB)
'''Kabupatèn Kampar''' iku salah siji [[kabupatèn]] ing provinsi [[Riau]], [[Indonésia]].
 
=== Wates wilayahwewengkon ===
Kabupatèn Kampar wewatesan karo kabupatèn-kabupatèn liya, yaiku:
{{Batas_USBT
|wétan=[[Kutha Pekanbaru]] lan [[Kabupatèn Pelalawan]]
}}
 
 
=== Kecamatan ===
63.849

besutan