Taman Nasional Kerinci Seblat: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 12 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1467901 (translate me))
c (éjaan using AWB)
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/1167
}}
'''Taman Nasional Kerinci Seblat''' iku [[taman nasional]] paling gedhé ing [[Sumatra]], [[Indonésia]] sing jembaré 13,750  km² lan mbentang ing patang provinsi ya iku [[Sumatra Kulon]], [[Jambi]], [[Bengkulu]] lan [[Sumatra Kidul]]. Taman nasional iki dumunung ing koordinat antara 100°31'18"E - 102°44'01"E lan 1°07'13"S - 1°26'14"S.
 
Taman nasional iki dumadi saka [[Pegunungan Bukit Barisan]] sing nduwèni wilayahwewengkon dataran paling dhuwur ing Sumatra, [[Gunung Kerinci]] (3.805 m). Taman nasional iki uga dumadi saka mata air-mata air panas, kali-kali sing mili banter, guwa-guwa, grojogan lan tlaga kaldera paling dhuwur ing Asia Kidul-wétan, [[Gunung Tujuh]].
 
== Pranala njaba ==
 
{{Taman nasional di Indonesia}}
{{indo-geo-stub}}
 
[[Kategori:Taman nasional ing Indonésia|Kerinci]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya UNESCO ing Indonésia|Kerinci]]
[[Kategori:Sumatra]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
63.076

besutan