10 Oktober: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
''' 10 [[Oktober]] ''' punika, dinten ingkang kaping 283 utawi 284 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1740]]''' – Dinten kaping kalih pambantaian tiyang [[Tionghoa]] ing [[Batavia]]. Paling sekedhik 10.000 tiyang tiwas.
* '''[[1780]]''' - [[Topan]] ageng niwasaken 20.000-30.000 jiwa ing kawasan [[Karibia]].
* '''[[1938]]''' - [[Perang Donya II]]: [[Jerman]] nyaplok wilayahwewengkon [[Sudetenland]] saking [[Cekoslowakia]].
* '''[[1964]]''' - [[Olimpiade]] [[musim panas]] [[1964]] dipunbikak ing [[Tokyo]], [[Jepang]].
* '''[[1970]]''' - [[Fiji]] pikantuk kamardikanipun.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
: [[9 Oktober]] - [[10 Oktober]] - [[11 Oktober]]
 
{{commonscat|10 October}}
62.958

besutan