Bulgari: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Delengen uga: éjaan using AWB
c (Éropah using AWB)
c (→‎Delengen uga: éjaan using AWB)
* [[Daftar nagara]]
* [[Daftar nagara miturut bawana]]
* [[Daftar nagara miturut amba wilayahwewengkon]]
* [[Anggota PBB]]
* [[ISO 3166-1]]
63.840

besutan