Soedirman: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, removed stub tag using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎Pranala njaba: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, removed stub tag using AWB)
[[Kategori:Tokoh Banyumas]]
[[Kategori:Tokoh]]
 
 
{{bio-stub}}
18.000

besutan