Balkan: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Pranala Jawi: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, removed stub tag using AWB
c (Éropah using AWB)
c (→‎Pranala Jawi: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, removed stub tag using AWB)
[[Kategori:Semenanjung ing Éropah]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{Stub}}
18.000

besutan