Gunung Papandayan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
 
'''Gunung Papandayan''' iku [[gunung]] kang dumunung ing [[Kabupaten Garut]], [[Jawa Kulon]] yaikuya iku ing Kacamatan [[Cisurupan, Garut|Cisurupan]]. Gunung kanthi elevasi 2622 meter sadhuwuring segara iki misuwur banget ing antara para [[pendhaki]], khususé pendhaki anyaran. Saliyané misuwur kanthi kaéndahan struktur alamé, gunung iki uga duwé [[kawah]] welirang kang isih aktif lan isih ketelé padhang [[Eidelweis]] kang ambané nganti puluhan are sarta akèh uga wit [[Mutiara Putih]]. Gunung Papandayan minangka [[cagar alam]] kang ing jeroné akèh tinemu manéka warna [[hayati]] lan [[obyek-obyek wisata alam]] kang éndah.
 
Gunung Papandayan duwé kawasan [[alas Dipterokarp Bukit]], [[alas Dipterokarp Atas]], [[alas Montane]], lan [[alas Ericaceous|Hutan Ericaceous utawa alas gunung]].
18.000

besutan