Segara Adriatik: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
'''Segara Adriatik''' iku bagéan saka [[Segara Tengah|Segara Mediterania]] kang misahaké [[Semenanjung Apennine]] (Italia) saka [[Semenanjung Balkan]] lan [[Pagunungan Apennine]] saka [[Alpen Dinarik]] lan barisan pagunungan kang gegandhèngan.
 
Pesisir kulon yaikuya iku [[Italia]], lan pesisir wétan ana sawetara nagara, yaikuya iku, [[Slovenia]], [[Kroasia]], [[Bosnia-Herzegovina]], [[Montenegro]], lan [[Albania]].
 
== Delengen uga ==
18.000

besutan