Segara Tengah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Geografi: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Geografi: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Pasang-surut ing Segara Tengah sithik banget amarga hubungan kang mung sethithik karo [[samudra]].
 
Iklim Laut Tengah biasané mangsa adhem kang teles lan mangsa panas kang panas lan garing. Tetanduran spesial dhaérah iki yaikuya iku [[zaitun]], [[anggur]], [[jeruk]], ''[[tangerine]]'', lan ''[[Oak cork|cork]]''.
 
=== Pulo-pulo ===
18.000

besutan