Powiat Kościerzyna: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (anyar)
 
c (→‎top: clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
 
'''Powiat Kościerzyna''' iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Kościerzyna]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé pedunung 66.591 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
 
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Pomerania]]
18.000

besutan