Suran: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (nyoba mertal)
c (→‎top: clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
'''Suran''', mèh kabèh [[masarakat]] [[Banyumas]] ngenal upacara Suran, yaikuya iku [[upacara sedhekah bumi]] sing ditujokaké kanggo [[tolak bala]] kanthi cara manéka warna kaya [[ruwat]] bumi, upacara slametan ing pasaréan leluhur lan liya-liyané.
 
[[CategoryKategori:Banyumasan]]
 
{{stub}}
 
{{stub}}
[[Category:Banyumasan]]
18.000

besutan