Eksekutif: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{pulitik}}
'''Eksekutif''' iku cabang kakuwasan uatawa [[pamaréntahan]] sing kajibah ngleksanakaké, utawa ''nglakokaké'' [[hukum]]. Figur paling senior sacara ''[[de facto]]'' jroning sawijining eksekutif yaikuya iku [[kepala pamaréntahan]]. Eksekutif bisa ngrujuk marang '''administrasi''', jroning [[sistem presidensiil]], utawa minangka '''pamaréntah''', jroning [[sistem parlementer]].
 
=== Sistem pamaréntahan ===
18.000

besutan