Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB
Tanpa ringkesan besutan
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|}
 
'''Provinsi Sulawesi Kidul''' iku katata jroning 20 kabupatèn lan 3 kutha. [[Ibukutha]]né yaikuya iku [[Makassar]].
 
== Daerah Tingkat II ==
* [http://www.sulsel.go.id Situs resmi]
 
{{indo-geo-stub}}
{{Sulawesi Kidul}}
{{Provinsi Indonesia}}
[[Kategori:Provinsi Indonesia]]
[[Kategori:Geografi Indonesia]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
18.000

besutan