Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (7) using AWB
c (→‎Padunung: éjaan using AWB)
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (7) using AWB)
 
=== Wewengkon ===
Wates wewengkon Kabupatèn Barito Kidul yaikuya iku :
{{Wates LKKW
|lor=[[Kabupatèn Barito Lor]]
 
=== Kecamatan ===
Kabupatèn iki nduwè 6 [[kecamatan]], yaikuya iku :
# [[Dusun Hilir, Barito Kidul|Dusun Hilir]]
# [[Dusun Kidul, Barito Kidul|Dusun Kidul]]
 
== Padunung ==
Okèhé padunung miturut proyeksi kanggo taun 2007 yaikuya iku 124.250 jiwa, padunung lanang okèhé 63.263 jiwa lan sing wedhok okèhé 60.987 jiwa.
* Kecamatan sing paling [[okèh]] padunungé yaikuya iku Dusun Kidul, okèhé 67.488 jiwa.
* Kecamatan sing paling [[sithik]] padunungé yaikuya iku Jenamas, okèhé 2.672 jiwa.
* Kecamatan sing paling [[padhet]] padunungé yaikuya iku Dusun Kidul, padheté 25,6 jiwa/km<sup>2</sup>.
* Kecamatan sing paling [[arang]] padunungé yaikuya iku Dusun Kidul, padheté 8,1 jiwa/km<sup>2</sup>.
 
== Refrensi ==
18.000

besutan