Kutha Jayapura: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[ibukutha]] provinsi [[Papua]], [[Indonesia]]. Jembar wewengkon kutha yaikuya iku 9,4 km².
 
== Geografis ==
== Pemerentahan ==
 
Kutha Jayapura ketata saking 4 [[distrik]] lan --- [[désa]]/[[kampung]]/[[kelurahan]]. Distrik-distrik ing Kutha iki yaikuya iku:
 
# [[Abepura, Jayapura|Abepura]]
18.000

besutan