Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 83 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q36642 (translate me))
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Tata jeneng binomial''' (''binomial nomenclature'') iku sistem formal pawèwèh jeneng spesies (utamané ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa ''binary nomenclature'' (utamané ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (''binomial classification system''). Intisari saka sitem iki yaikuya iku saben spesies diwènèhi jeneng ing [[basa Latin]] lan dumadi saka rong bagéan, saéngga populèr minangka '''jeneng Latin''' utawa '''jeneng saintifik'''.
 
==Deleng uga==
18.000

besutan