Alkohol: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 90 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q156 (translate me))
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Alkohol''' sajrone [[kimia]] yaikuya iku [[senyawa organik]] kang duweni gugus fungsional hidroksil ([[-OH]]) kaiket ing [[atom karbon]]. Sacara khusus, pusat karbon kudu [[jenuh]], nduweni ikatan tunggal karo telu ikatan taom kang liya.<ref name="interne1">[http://id.shvoong.com/exact-sciences/physics/2280868-pengertian-alkohol/#ixzz2ADIHupzB], kaunduh (24/10/12).</ref>
 
==Cathetan Sikil==
18.000

besutan