Papua: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:
| <br />420.540 &nbsp;km²
|-
| Daerah Tk. II<br />&nbsp;- Cacah:
|}
 
'''Provinsi Papua''' iku katata jroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Ibukutha]]né yaikuya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
== Dhaérah Tingkat II ==
{{Papua}}
{{Provinsi Indonesia}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Geografi Indonesia]]
[[Kategori:Provinsi Indonesia]]
[[Kategori:Papua]]
 
 
{{Stub}}
18.000

besutan