Naskah: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB
c (sithik)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
'''Naskah''' yaikuya iku salah sijine objek kajian [[filologi]]. Naskah iku nduweni arti kang beda - beda.
Kayadene:
 
1. KBBI
Naskah yaikuya iku:
# karangan kang iseh ditulis nganggo tangan
# Karangan [[wong]] kang durung diterbitke utawa iseh karya asli
# Document, original text
 
Naskah iku maceme werna -werna, nanging sing paling dikenal yaikuya iku naskah [[drama]].
 
== Delengen uga ==
18.000

besutan