Sudan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
footnotes =
}}
'''Republik Sudan''' iku sawiji [[nagara]] ing [[Afrika]] wétan-lor kang dadi nagara paling gedhé ing Afrika lan kerep isih dianggep bagéyan saka [[Timur Tengah]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Khartoum]].
 
Sudan wewatesan karo [[Mesir]] ing sisih lor, [[Eritrea]] lan [[Ethiopia]] ing sisih wétan, [[Kenya]] lan [[Uganda]] ing kidul-wétan, [[Kongo]] lan [[Republik Afrika Tengah]] ing kidul-kulon, [[Chad]] ing sisih kulon, lan [[Libya]] ing kulon-lor.
18.000

besutan