Niger: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
[[Gambar:Niger carte.gif|thumb|Niger|290px|right|thumb]]
'''Republik Niger''' iku sawijining [[nagara]] kang kakurung déning [[dharatan]] (''landlocked'') ing bagéyan kulon [[Afrika]]. Niger wewatesan karo [[Nigeria]] lan [[Benin]] ing sisih [[kidul]]; [[Mali]] ing sisih [[kulon]]; [[Aljazair]] lan [[Libya]] ing sisih lor; lan [[Chad]] inhg sisih wétan. Jeneng nagara iki dijupuk saka jenengé [[Kali Niger]]. Ibu kuthané yaikuya iku [[Niamey]].
 
== Delengen uga ==
18.000

besutan