Haarlem: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|}
 
'''Haarlem''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Holland Lor]], [[Walanda]]. Kutha iki yaikuya iku ibukuthané provinsi Holland Lor.
 
{{GemeentenNoord-Holland}}
18.000

besutan