Wikimedia Commons: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
(+ galeri)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:Commons-logo-en.png|right]]
 
'''Wikimedia Commons''' (uga disebut "Commons" utawa "Wikicommons") iku papan panyimpenan gambar-gambar lan file-file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons arupa proyèk saka [[Yayasan Wikimedia]]. File-file sing diamot bisa dipigunaaké kaya déné file-file sing diamot ing saben proyèk.
 
Proyèk iki diusulaké wulan [[Maret]] [[2004]] lan diluncuraké tanggal [[7 September]] [[2004]]. Sasaran utamané commons iku kanggo nghilangaké duplikasi file sing dumadi ing proyèk-proyèk Wikimedia sadurungé ana Commons. Fitur supaya bisa migunaaké file-file saka Commons saka kabèh proyèk Wikimedia diimplementasikké wulan Oktober 2004.<sup>[http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Village_pump_%28news%29&diff=prev&oldid=6980571]</sup>
 
Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan file-file sing duwé hak cipta. Lisensi sing ditampa yaikuya iku [[GNU Free Documentation License]], lisensi [[Creative Commons]] kanthi tanpa watesa panggunaan lan [[domain umum]].
{{Gallery
|title=Gambar Kapilih Saben Taun ing Wikimedia Commons
18.000

besutan