Hazairin: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|footnotes =
}}
Prof. Dr. '''Hazairin''' ({{lahirmati|[[Kutha Bukittinggi|Bukittinggi]], [[Sumatra Kulon]]|28|11|1906|[[Jakarta]]|11|12|1975}}) yaikuya iku pakar hukum adat. Hazairin dadi Menteri Dalam Negeri ing Kabinet Ali Sastroamidjojo I.
 
== Asal usul ==
Hazairin lair ing keluarga kang taat beragama, saka pasangan Zakaria Bahri ([[Bengkulu]]) lan Aminah ([[Tiyang Minang|Minangkabau]]). Bapake dadi guru, dene simbahe kang asma Ahmad Bakar dadi ulama.
 
[[Kategori:Pahlawan Nasional Indonesia]]
 
 
 
 
18.000

besutan