Omnivora: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 50 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q164509 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Omnivora''' iku [[organisme]] sing mangan sawernaning panganan yaikuya iku arupa [[tetanduran]] lan uga daging utawa [[sato kéwan]].
 
== Deleng uga ==
* [[herbivora]]
* [[insektivora]]
 
{{biologi-stub}}
 
[[Kategori:Biologi]]
 
 
{{biologi-stub}}
18.000

besutan