Rambut: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (5) using AWB
c (Bot: Migrating 101 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q28472 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (5) using AWB)
 
== Bagéan-bagéan rambut ==
* ''Hair shaft'' utawa batang rambut yaikuya iku bagean rambut kang metu saka lan ana ing sakduwuré kulét.<ref name="internet1" />
* ''Arrector pili muscle'' utawa otot ''areaktor pili'' yaikuya iku otot cilik kang nèmpèl ing ''folikel'' rambut.<ref name="internet1" />
* ''Sebaceous gland'' utawa ''kelenjar minyak'' yaikuya iku [[kelenjar micrisopik]] kang fungsiné ngetokaké ''sebum'' (minyak) lan uga kanggo nglindungi saka kuman.<ref name="iternet1" />
* ''Hair follicle'' utawa ''folikel'' rambut yaikuya iku kantung cilik wadhah kanggo oyot rambut.<ref name="internet1" />
* ''Hair papilla'' yaikuya iku perangan kng ana ing ''folikel'' paling ngisor lan tugasé nampa ''nutrisi'' saka ''folikel''. Ing kéné panggonan rambut sakbeneré tukul.<ref name="internet1" />
 
== Catetan sikil ==
http://www.hd.co.id/info-kesehatan/tentang-rambut
 
[[Kategori:Sistem integumen]]
 
 
 
{{anatomi-stub}}
 
[[Kategori:Sistem integumen]]
18.000

besutan