Tembung kriya: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
 
Tembung kriya bisa dibédakaké:
# Kriya lingga, yaikuya iku tembung kriya sing nalika dadi wasesa ora kudu diowahi utawa ditambah dhisik. Conto: linggih, adus.
# Kriya owah, yaikuya iku tembung kriya sing diowahi nalika dadi wasesa. Tembung kriya owah iki antara liya awujud:
* [[Tembung tanduk]]
* [[Tembung tanggap]]
18.000

besutan