Badan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 47 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q170494 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Badan''' yaikuya iku bageyan fisik materi manungsa utawa [[kewan]], kang bisa dikontrasake karo [[roh]], [[sifat]], lan [[tindak tanduk]]. Badan kerep digunakake ing konteks ''[[penampilan]]'', [[kasarasan]], lan [[kepatèn]]. Badan sawijining wong kang wis mati diarani '''mayit'''. Badan kewan kang wis mati diarani '''bathang'''.
 
Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani [[anatomi manungsa|anatomi]].
18.000

besutan