Kabupatèn Mamberamo Raya: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
|}
 
'''Kabupatèn Mamberamo Raya''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Kabupatèn iki diwangun tanggal [[15 Maret]] [[2007]] miturut Undhang-undhang nomer 19 taun [[2007]]. [[Ibukutha]] né yaikuya iku [[Burmeso]]. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa --- hèktar, asalé saka pamekaran [[Kabupatèn Sarmi]] lan [[Kabupatèn Waropen]].
 
== Geografis ==
== Pamaréntahan ==
 
Kabupatèn Mamberamo Raya katata jroning 8 [[distrik]], yaikuya iku:
 
# [[Mamberamo Tengah, Mamberamo Raya|Mamberamo Tengah]]
18.000

besutan