Candra: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (sithik)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
'''Candra''' yaikuya iku unen-unen kang gumathok kanggo nyandra ''perangane awak'', [[solah bawa]], lan [[kahanan]], adhapur ''pepindhan''
 
==Candra Peranganing Awak==
yaikuya iku unen-unen kang gumathok kanggo nyandra ''perangané awak''3Irungé ngundhup mlathi; ngelung gadhung
#''Lambené manggis karengat; nggula satemlik''
#''Rambuté ngembang bakung; ngandhan-ngandhan''
18.000

besutan